Hoe een transparant financieel plan bijdraagt aan duurzaamheid

Op 23 juli 2024
Financieel plan

Beste inwoners van Grobbendonk en Bouwel,

 

Bij N-VA Grobbendonk-Bouwel geloven we dat een transparant financieel plan essentieel is voor een duurzame toekomst. Een goed beheer van gemeentelijke middelen zorgt voor financiële stabiliteit en biedt de mogelijkheid om duurzame projecten te ondersteunen. Hier leggen we uit hoe ons beleid bijdraagt aan duurzaamheid, zonder de belastingen te verhogen!

 

Verantwoordelijke uitgaven

Een transparant financieel plan betekent verantwoorde uitgaven. Middelen worden geïnvesteerd in projecten die echt verschil maken, zoals energiebesparende maatregelen voor gemeentelijke gebouwen met LED-verlichting en zonne-energie. Dit verlaagt zowel de kosten als de CO2-uitstoot.

 

Geen belastingverhogingen

De gemeente werkt met het geld van de burgers en gaat daar omzichtig mee om. Ons beleid is gebaseerd op feiten en analyses, gericht op zowel de korte als lange termijn. We durven keuzes te maken, investeren waar nodig en besparen op exploitatie zonder de belastingdruk te verhogen. Efficiënt beheer en prioritering van uitgaven zijn voldoende om onze doelen te bereiken.

 

Langetermijnplanning

Duurzaamheid vereist lange termijn visie. Ons financieel plan, gebaseerd op grondige analyses, stelt ons in staat om proactief te handelen. Investeringen in groene infrastructuur zoals fietspaden en parken vergen forse investeringen, maar leveren op de lange termijn grote voordelen op voor zowel inwoners als het milieu.

 

Betrokkenheid van inwoners

Transparantie in financieel beheer betekent ook betrokkenheid van inwoners. Open communicatie over waar het geld naartoe gaat en hoe beslissingen worden genomen, versterkt het vertrouwen en de betrokkenheid van onze gemeenschap. Inwoners kunnen input geven en deelnemen aan duurzame initiatieven, wat leidt tot een sterker Grobbendonk en Bouwel.

 

Naar een duurzame en financieel gezonde toekomst voor Grobbendonk en Bouwel

Een transparant financieel plan is essentieel voor de financiële gezondheid en duurzaamheid van onze gemeente. Bij N-VA Grobbendonk-Bouwel zetten we ons in voor een verantwoord en duurzaam beleid dat ten goede komt aan alle inwoners. Samen kunnen we bouwen aan een toekomst waarin Grobbendonk en Bouwel blijven groeien en bloeien, zowel economisch als ecologisch.

 

Wil je meer weten over hoe wij werken aan een duurzame toekomst? Bezoek onze website of volg ons op Instagram en Facebook voor de laatste updates en om betrokken te blijven bij onze initiatieven. Samen maken we het verschil!

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is