N-VA Grobbendonk definitief uit de startblokken

Op 15 november 2010

Het initiatief dat vorig jaar met een aantal gelijkgestemden eerder kleinschalig begon is ondertussen uitgegroeid tot een volwaardige lokale afdeling.  De allereerste algemene leden-vergadering is achter de rug en de leden van het dagelijks bestuur ad-interim zijn bekend.

Het gaat om de initiatiefnemers van het eerste uur … met name Bert De Buck als voorzitter, Peter Van Pelt als ondervoorzitter en communicatieverantwoordelijke, secretaris en verantwoordelijke voor het ledenbeheer wordt Geertje De Bruyker en Cilia Van Der Spurt zal de rol van penningmeester op haar nemen.

Deze groep van vier personen wordt verder aangevuld en ondersteund door 6 bestuursleden.

Dit tijdelijk bestuur zal zijn functies vervullen tot het voorjaar 2011 wanneer er voor alle lokale N-VA besturen bestuursverkiezingen zullen plaatsvinden.

 Eén ding is zeker … Na de spetterende verkiezingsoverwinning van juni 2010 is N-VA ook volop bezig, net als in zoveel andere gemeenten, met de lokale verankering en het klaarstomen van een ploeg gemotiveerde mensen om de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2012 goed te laten verlopen.

 

Met N-VA Grobbendonk kunt u kennis maken tijdens de  Kersmarkt in Bouwel op 11 december 2010 van 16:30 tot 22:30.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is