Dank "u" wel

Op 25 oktober 2018, over deze onderwerpen: Lokale afdeling

Onze eerste legislatuur in onze gemeente zit er bijna op. Tijdens deze periode lagen de belangen van onze inwoners ons zeer nauw aan het hart. Er was “verandering” nodig… en verandering is er gekomen… 

Met trots kunnen we zeggen dat we er in geslaagd zijn om van onze gemeente een financieel gezonde gemeente te maken.

Ook de aanleg van het fietspad op de N13 is voor een groot stuk afgewerkt. Immers voor N-VA is uw veiligheid zeer belangrijk.

Met verschillende grote en kleine projecten hebben we gewerkt  om onze prachtige Vlaamse gemeente positief in de kijker te brengen. Zo is er o.a. de overeenkomst met Kempisch landschap omtrent het kasteel d’ Ursel. Verder vonden we een nieuwe locatie voor het Kempisch wielermuseum en maakten we het diamantverleden voor altijd zichtbaar in ons gemeentehuis.

De voor- en naschoolse  opvang van onze kinderen was ook een belangrijk aandachtspunt. Gedeeltelijk werken we reeds met een volledig vernieuwd systeem in onze gemeente. De zorg voor de meest kwetsbare groepen in onze samenleving blijft een topprioriteit.

Het was voor ons heel fijn om u te kunnen ontmoeten op tal van evenementen in onze gemeente.  Het zijn absoluut vooral de mensen die naast de infrastructuur een gemeente inkleuren en uniek maken.  Samen met u willen wij verder bouwen aan een “Veilig thuis in een welvarend Grobbendonk-Bouwel”! Ons werk is immers nog niet af. U gaf ons door uw stem hiervoor de kans.

“Dank u wel hiervoor beste inwoners! “

 

N-VA staat weer voor u klaar de komende 6 jaar! Na een eerste legislatuur zullen onze mandatarissen ook volgende legislatuur uw belangen behartigen; Eric Van Meensel als eerste schepen; Greet Van de Peer de eerste drie jaar als gemeenteraadslid en de volgende drie jaar als derde schepen, Gino Van der Elst en Hilde Leens als gemeenteraadsleden.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is