N-VA maakt werk van de ontsluiting van de Industrieweg

Op 4 november 2017, over deze onderwerpen: Lokale economie en industrie, Mobiliteit en verkeer

Dankzij de N-VA komt er vooruitgang in het mobiliteitsdossier van de aansluiting van de Industrielaan op de E313 te Beverdonk.

Burgemeester Eric Van Meensel ontving eind oktober 2017 bericht van Vlaams minister Ben Weyts bericht dat de studieopdracht voor het voorontwerp van deze nieuwe ontsluiting momenteel in aanbesteding is en dat de toewijzing van deze studie normaliter nog voor het einde van 2017 zal gebeuren.

Het Agentschap Wegen en Verkeer voorziet om de studie op te starten in januari 2018 waarbij de uitvoeringstermijn voor deze studie 180 dagen bedraagt. Bij deze studie wordt tevens de Gemeentelijke Begeleidingscommissie betrokken.

Tijdens deze studie zullen tevens de nodige financiële afspraken gemaakt worden met alle participerende stakeholders zodat nadien snel het definitief ontwerp kan worden goedgekeurd en de werken kunnen gepland en aanbesteed worden.

N-VA Grobbendonk-Bouwel is uitermate verheugd dat door haar intensief werk en haar uitstekende contacten in de luwte uiteindelijk vaart komt in dit dossier waar in het verleden door anderen vaak "grote maar loze beloftes" werden gedaan.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is